Vijgen, Bacon En Peer Wraps, Engels Recept
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Lennaert van Houtum » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeGiet de wijn, limoensap en suiker in een grote pan. doe de in halfjes gesneden peer erbij en breng het aan de kook. Zet het zachter en laat het 15 a 20 minuten borrelen totdat de peertjes zacht zijn. haal het van het vuur en laat het afkoelen. voorverwarm d eoven op 200 graden doe op elk stukje vijg een beetje mosterd, leg er een stukje peer op en doe dr dan ene plakje bacon omheen. en leg in de ovenschaal. beetje olijfolie eroverheen druppelen en ook de mayple siroop. Doe dan de kruiden erover. Laat het 15 a 2 minuten in de oven staan. serveer warm
- 4 Rijpe Vijgen Door De Midden
- 8 Plakjes Bacon
- 4 Kleine Rijpe Peren
- 200 Ml Witte Wijn
- Sap Van Een Halve Limoen
- 50 Gr Suiker
- 2 El Vijgen Mosterd Of Dijon Osterd
- 2 El Olijfolie
- 1 El Rosemarijn
- 1 El Maple Siroop