Paardeworstjes Uit Dendermonde
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKnijp de worst op gelijke partjes van ongeveer 8 cm. Prik ze, en stoof ze aan in boter, laat mooi aankleuren. Voeg de uien en knoflook toe en laat even meestoven. Strooi er 2 el bloem over en roer alles onder elkaar. Blus met het bier, tot alles mooi onderstaat en voeg ook de laurierblaadjes en kruidenbuiltje toe. Kruid met zwarte peper, snuifje komijn & zout. Draai het vuur lager en laat zo'n 25 minuten sudderen onder deksel. Bind eventueel de saus met wat maïzena en serveer met een snuifje kervel
- 500 Gr Paardenworst, Liefst échte Dendermondse
- 2 Uien, In Stukken
- 2 Teentjes Knoflook, In Stukjes
- 3 Laurierblaadjes
- 1 Kruidentuiltje
- Snuifje Komijn, Kervel
- 0.75 Liter Bruin Tafelbier
- Bloem, Boter
- Zwarte Peper & Zout