Bosvruchtencompote Met Mascarpone
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBreng suiker, citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes karamelliseren. Blus de karamel voorzichtig af met de likeur en laat dit mengsel onder af en toe roeren tot de helft inkoken. Doe nu de vruchten erbij en laat het mengsel nog 10 minuten zachtjes stoven. Zet de compote vervolgens opzij om af te koelen. Verdeel de bosvruchtencompote over kommetjes en schep er een royale lepel mascarpone bij.
- 1 Bakje Mascarpone
- 450 Gr Gemengd Rood Fruit (aardbeien, Bosbessen, Rode Bessen)
- 1 El Bertolli Ongezouten
- 150 Ml Bessenlikeur
- 1 El Suiker
- Het Sap Van 1 Citroen