Lauwwarme Pastasalade
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta
Bereidingwijze- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing. - Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook de sperziebinen in een steelpan met weinig water en zout in circa 15 minuten beetgaar. - Snijd de tomaten in stukjes. Pel de ui en snijd deze in ringen. Giet de artisjokken af en snijd ze in vieren. Giet de tonijn boven een kommetje af. - Pers de teen knoflook boven het tonijnvocht uit. Klop de olijfolie en het citroensap door het tonijnvocht. Voeg de zout en peper naar smaak toe en roer de majoraan door de dressing. - Giet de pasta af en schep de helft van de dressing erdoor. Schep de pasta in twee diepe borden. Giet ook de bonen af. - Verdeel de sperziebonen, de stukjes tomaat, de artisjokharten, de tonijn en de olijven over de pasta. Sprenkel hierover de rest van de dressing
- 150 Gram Vlinderpasta (farfalle
- 150 Gram Sperzieboontjes
- 2 Tomaten
- 1 Ui
- 1 Blikje Artisjokharten (netto 200 Gram
- 1 Blikje Tonijn Op Olie (netto 200 Gram
- Knoflookteentje
- Olijfolie
- 2 Eetlepels Citroensap
- Zout En Versgemalen Peper
- 1 Eetlepel Fijngehakte Verse Mojoraan Of Een 1/2 Eetlepel Gedroogde Majoraan
- 6 Zwarte Olijven