Rode Bonensalade

Aantal personen: 2 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Marieke Ziel » Type: Meer van het type: Anders

Rode Bonensalade Bereidingwijze

Warm de oven voor op 200° C. Schil de aardappelen en snijd ze in flinke dobbelstenen. Maak de knoflook schoon en hak de teentjes grof. Meng de knoflook, oregano, peper, wat zout en de olie door de aardappelblokjes. Doe ze in een ovenvaste schaal en verdeel de bouillon er over. Bak de aardappelen 15 minuten. Schep ze een keer om en druppel het citroensap er over. Bak de aardappelen in 10 minuten verder gaar en bruin. Lekker met een mootje gebakken vis en broccoli.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gram Aardappelen
  • 2 Teentjes Knoflook
  • 1 Theelepel Oregano
  • 1 Eetlepel Olie
  • 1 Dl Bouillon
  • 1 Eetlepel Citroensap
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...