Marokkaanse Sinaasappelsla

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Marokkaanse Sinaasappelsla Bereidingwijze

Schil de sinaasappels rondom, zodat ook het velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in dunne plakjes overdwars en leg ze in een schaal bovenop elkaar. Besprenkel dit met oranjebloesemwater en de honing. Rasp daarboven met een fijne rasp de kaneelstokjes (wees gerust: ze hoeven niet helemaal op, het is namelijk een hele klus). Even husselen, zodat elke schijf sinaasappel in aanraking met kaneel, honing en water is gekomen. Koud wegzetten en 2 uur laten staan, voordat je het opdient.

Boodschappenlijstje
  • 6 Sinaasappels
  • 2 Kaneelstokjes
  • 1 Klein Borrelglaasje Oranjebloesemwater (te Koop In De Turkse En
  • 5 Eetlepels Honing
Probeer ook eens...