Rozemarijnaardappelen Met Spek

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Rozemarijnaardappelen Met Spek Bereidingwijze

Bak het spek in een braadpan langzaam bruin en knapperig. Verwijder het vliesje van de knoflook en pers het teentje boven het spek uit. Voeg de aardappelpartjes toe en bak ze op matig vuur met het spek mee gaar. Maak het gerecht op smaak met de rozemarijn en eventueel wat peper. Lekker met gemengde sla.

Boodschappenlijstje
  • 150 Gram Magere Spekreepjes
  • Knoflookteentje
  • ± 800 Aardappelpartjes (diepvries, Voorgebakken)
  • 2 Takjes Rozemarijn Of 3 Theelepels Gedroogde Rozemarijn
  • Peper, Versgemalen
Probeer ook eens...