Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes   Bereidingwijze

Neem een flinke scheut olijfolie en meng daar peper, wat zout en cajun kruiden door, borstel hiermee het vlees in. Snijd de tomaatjes het 'hoedje' af en hol ze voorzichtig uit. Hak de champignons en de sjalot redelijk fijn en bak ze in hete olie gedurende ongeveer 2 minuten, blus met de room. Bak of grill het vlees naar wens. Vul de tomaatjes met het champignon mengsel en schik ze naast een toefje verse salade op de borden. Verwijder het been van de côte à l'os en snijd het vlees in plakjes, schik naast de salade op het bord en serveer.

Boodschappenlijstje
  • Côte à L'os Van Ongeveer 1 Kg Been Inbegrepen
  • 6 Tros Tomaatjes
  • 100 Gr Champignons
  • Sjalotje
  • Scheutje Room
  • Verse Rucola Salade
  • Olijfolie En Boter
  • Peper, Zout En Cajun Kruiden
Probeer ook eens...