Perziken En Aardbeien In Marsala

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Rozemarijn ter Mors » Type: Meer van het type: Anders

Perziken En Aardbeien In Marsala Bereidingwijze

In Italië hebben we allerlei soorten vruchten om een maaltijd een heerlijke afsluiting te geven. Soms wordt het fruit gewoon drijvend in een kom water geserveerd, zodat iedereen het zelf kan schillen. Dit nagerecht is verfijnder en moet gegeten worden als zowel perziken als aardbeien op hun best zijn. Schil de perziken, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien, maak de aardbeien schoon en halveer ze. Meng de aardbeien en de perziken voorzichtig met de eventueel gebruikte suiker en de marsala. Dek de schaal af en laat het fruit 1 uur marineren. Serveer het fruit in aparte kommetjes en geef er eenvoudige koekjes bij.

Boodschappenlijstje
  • 2 Middelgrote Perziken
  • 225 Gram Rijpe Aardbeien
  • 1 El Poedersuiker
  • 4 El Marsala
Probeer ook eens...