Cannelloni Met Spinazie

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta

Cannelloni Met Spinazie Bereidingwijze

1.Verhit de olie in een hapjespan. Bak de knoflook een halve minuut en voeg in gedeelten de spinazie toe. Laat uitlekken in een vergiet. 2.Meng de ricotta in een kom door de spinazie. Boen de citroen schoon, rasp de schil eraf en meng deze door het ricottamengsel. Breng op smaak met peper en zout. 3.Verwarm de oven voor op 200 C. 4.Halveer de lasagnevellen en verdeel het ricottamengsel erover. Rol de vellen op en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel de rolletjes met 3 eetlepels water en bestrooi met de kaas. Dek de schaal af met aluminiumfolie. 5.Bak 20 minuten in het midden van de oven. 6.Verwijder de folie en bak nog 5 minuten goudbruin.

Boodschappenlijstje
  • 3 El Olijfolie
  • 2 Knoflookteentjes, In Dunne Plakjes
  • 600 Gr Verse Spinazie
  • 2 Bakjes Ricotta, 250gr
  • 1 Citroen
  • 250 Gr Verse Lasagne Vellen
  • 10 Gr Geraspte Parmazaanse Kaas
Probeer ook eens...