Pizza Met Sardientjes En Kaas
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeTomatensaus: tomatenketchup mengen met: beetje kruidenbouillon, oregano, knoflook. Maak het pizzadeeg: meng het meel met de gist en wat lauw water. Doorkneden tot een bal. Nog een klein scheutje (olijf-)olie toevoegen en wat zout. Half uurtje laten rijzen. Daarna nog een keer doorkneden en uitrollen op een bakblik met bakpapier. Beleg met: tomatensaus, geraspte kaas, champignons, uien, ananas, artisjokken, sardientjes, olijven. ca. 20 minuten in de oven.
- 200 Gram Meel
- Half Pakje Gedroogde Gist
- Lauw Water
- Snufje Zout
- Olijfolie
- Blikje Sardientjes
- Uitje
- 4 Champignons
- Wat Ananasstukjes
- 4 Eetlepels Tomatenketchup
- 1 Theelepel Bouillonpoeder
- Kruiden: Oregano, Tijm, Etc., Peterselie,
- Knoflookteentje
- Geraspte Kaas