Pizza Met Sardientjes En Kaas

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Pizza Met Sardientjes En Kaas Bereidingwijze

Tomatensaus: tomatenketchup mengen met: beetje kruidenbouillon, oregano, knoflook. Maak het pizzadeeg: meng het meel met de gist en wat lauw water. Doorkneden tot een bal. Nog een klein scheutje (olijf-)olie toevoegen en wat zout. Half uurtje laten rijzen. Daarna nog een keer doorkneden en uitrollen op een bakblik met bakpapier. Beleg met: tomatensaus, geraspte kaas, champignons, uien, ananas, artisjokken, sardientjes, olijven. ca. 20 minuten in de oven.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Meel
  • Half Pakje Gedroogde Gist
  • Lauw Water
  • Snufje Zout
  • Olijfolie
  • Blikje Sardientjes
  • Uitje
  • 4 Champignons
  • Wat Ananasstukjes
  • 4 Eetlepels Tomatenketchup
  • 1 Theelepel Bouillonpoeder
  • Kruiden: Oregano, Tijm, Etc., Peterselie,
  • Knoflookteentje
  • Geraspte Kaas
Probeer ook eens...