Miniquiche (basis)

Aantal personen: 20 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Miniquiche (basis) Bereidingwijze

Lekkere, kleine miniquiches, een ideaal gerecht bij bijvoorbeeld een brunch of als voorgerechtje. Je kan ze op allerlei manieren vullen. Dit recept is voor 24 stuks! Je kan er natuurlijk ook minder maken, of in twee keer. Bereidingstijd: 10 minuten + 20 minuten Verwarm de oven voor op 190 °C (gasstand 5) en vet 24 taartvormpjes in met wat olie. Snijd met een vorm van 8 cm doorsnee 24 cirkels uit diepvriesbladerdeeg en bekleed de vormen ermee. Vul de vormpjes met een vulling naar keuze en bak ze in 20 min. goudbruin. De gare quiches kunt u afgekoeld 2 maanden in een luchtdicht afgesloten doos in de vriezer bewaren. Warm bevroren quiches zonder ze te ontdooien in de oven op.

Boodschappenlijstje
  • 24 Bladerdeeg Velletjes
  • Olie , Voor Het Invetten
Probeer ook eens...