Artisjokken Met Bieslook

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Artisjokken Met Bieslook Bereidingwijze

Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen. Meng de mosterd met de azijn en de olie. Pel de eieren en plet ze met behulp van een vork fijn. Roer ze beide door de saus en voeg er ook bieslook aan toe. Breng op smaak met vers gemalen peper. Schik op ieder bord een artisjok en dien de saus apart op.

Boodschappenlijstje
  • 4 Artisjokken
  • Sap Van 1 Citroen
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 2 El Wijnazijn
  • 1 Koffielepel Mosterd
  • 6 El Bertolli Extra Vergine Olijfolie
  • 2 El Gehakte Bieslook
  • 2 Hardgekookte Eieren
Probeer ook eens...