Courgettesoep Met Gorgonzola

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Soepen

Courgettesoep Met Gorgonzola Bereidingwijze

Snijd de courgettes in kleine stukjes. Verwarm de Bertolli Vloeibaar en de olijfolie samen in een soeppan. Fruit hierin de stukjes courgette glazig. Schenk vervolgens de bouillon erbij en breng het aan de kook. Laat de soep in een afgedekte pan in 20 minuten zachtjes gaarkoken. Klop de eieren los en roer er de peterselie en basilicum door. Haal de soep van het vuur en klop het eimengsel er doorheen. Breng de soep op smaak met zout en peper. Verbrokkel de gorgonzola in de kommen en schep de soep erop.

Boodschappenlijstje
  • 4 Grote Courgettes
  • 2 El Bertolli Vloeibaar Voor Koken, Bakken En Roerbakken
  • 1 El Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
  • 750 Ml Kippenbouillon
  • 4 Eieren
  • 1 El Fijngehakte Peterselie
  • 1 El Fijngehakte Verse Basilicum
  • 150 Gr Gorgonzola
  • Zout & Peper Uit De Molen
Probeer ook eens...