Farfalle Met Kreeftensausje
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeVerwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout. Voeg het citroensap, gezeefde tomaten en de peterselie toe en hou warm. Kook de paste al denté volgens de gebruiksaanwijzing. Wentel de rivierkreeftjes door wat vers gehakte peterselie. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de hete saus erover en werk af met het rivierkreeftenvlees.
- 250 Gr Farfalle Pasta (vlindertjes)
- 6 El Kreeftensoep (blik)
- 2.5 Dl Room
- Enkele Druppels Citroensap
- 3 El Gezeefde Tomaten
- Verse Gesnipperde Peterselie
- 150 Gr Rivierkreeftenvlees
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout