Lamskoteletjes Met Gnocchetti

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Pasta

Lamskoteletjes Met Gnocchetti   Bereidingwijze

Kook de pasta beetgaar en spoel vervolgens onder koud water. Smelt een flinke klont boter en stoof hierin de sjalotten en knoflook kort aan, voeg de tomatenstukjes toe en laat even meestoven. Voeg tenslotte een weinig water en het bouillonblokje toe, laat op een matig vuurtje sudderen tot een homogene massa. Kruid met wat peper en zout naar smaak er werk af met een scheutje room en de verse basilicum. Bak de koteletjes lekker krokant van buiten en mals binnenin, laat ondertussen de pasta opwarmen in de tomatensaus. Maak de bakresten van de koteletjes los met wat water en voeg een vleugje room toe, laat zachtjes inkoken tot een mooi sausje. Schik alles mooi op een groot bord en strooi wat schilfers Parmezaanse kaas over de pasta.

Boodschappenlijstje
  • 2 à 3 Koteletjes Per Persoon
  • 500 Gr Gnocchetti
  • 8 Grote Tomaten Ontpit Ontveld En In Stukjes
  • 4 Knoflookteentjes
  • 4 Sjalotten, Fijngesnipperd
  • Groenten Bouillonblokje
  • Scheutje Room
  • Handvol Verse Basilicum
  • Parmezaanse Kaas
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...