Carpaccio Van Courgettes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Ko Notenboom » Type: Meer van het type: Salades

Carpaccio Van Courgettes Bereidingwijze

Snijd de courgettes in zeer dunne ronde plakjes en leg ze op de borden. Strooi er de gesnipperde sjalotjes en de bieslook overheen en giet een scheutje olijfolie over het geheel. Leg op ieder bord 4 ronde plakjes geitenkaas. Rooster de pijnboompitten licht en strooi ze over de borden. Royaal besprenkelen met citroensap. Minstens 3 uur in de koelkast zetten en voor het opdienen op smaak brengen met zout en peper.

Boodschappenlijstje
  • 3 Mooie Courgettes
  • 1 Sjalotje
  • Olijfolie
  • 2 Citroenen
  • 1 Geitenkaasje
  • Bieslook
  • Pijnboompitten
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...