Pasta Met Tomatensaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeMaak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein. Verwarm de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook in 3 minuten glazig. Voeg wat peper toe. (verse tomaten: breng water aan de kook. Kruis het vel van de tomaten bij de steelaanzet met een scherp mes in. Leg de tomaten enkele seconden in het kokende water. Trek het vel er af. Snijd de tomaten in stukjes.) Roer de tomaten, de kruiden en de bouillontablet erdoor. Breng de saus aan de kook en laat hem 5 minuten zachtjes koken. Was de selderij en knip de blaadjes klein. Roer de selderij door de saus.
- 1 Kleine Ui
- Knoflookteentje
- Peper
- 1 Blik Gepelde Tomaten Of 750 Gram Verse Tomaten
- 1 Theelepel Italiaanse Keukenkruiden
- Half Bouillonblokje
- 4 Takjes Selderij