Vleesfondue

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Riet Hazenkamp » Type: Meer van het type: Fondue

Vleesfondue Bereidingwijze

Reken per persoon op 200-250 gram vlees. Snij het vlees in blokjes van ongeveer 1,5 cm en schik de blokjes vlees soort bij soort (kip apart) op een mooie schaal (of meerdere schalen bij 5+ personen). Zet de pan op het vuur totdat een stukje brood wat er in wordt gedaan in 30 seconden bruin is en zet hem dan op een rechaud op tafel. Het vlees: lichte en snelgare vleessoorten die in blokjes van ongeveer 1,5x1,5 cm gesneden worden. Het vlees krijgt "een bruintje" en is dan gaar.

Boodschappenlijstje
  • Het Vlees: Lichte En Snelgare Vleessoorten Die In Blokjes Van Ongeveer 1,5x1,5 Cm Gesneden Worden
Probeer ook eens...