Poffertjes Met Roomijs En Warme Kersensaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKersen in zeef laten uitlekken, sap opvangen. In steelpan kersensap met port en kaneelstokje aan de kook brengen. Saus ca. 15 minuten tegen de kook aan houden. Kaneelstokje uit saus verwijderen en kersen toevoegen. Allesbinder erover strooien en saus al roerend iets laten binden. Poffertjes op platte schaal leggen en volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Poffertjes over vier borden verdelen, kersensaus erover scheppen en in midden bol roomijs leggen.
- Pot Kersen Zonder Pit Op Siroop (350 G)
- Halve Dl Rode Port
- 1 Kaneelstokje
- 2 El Allesbinder
- 1 Zak Poffertjes (24 Stuks Biologisch)
- 4 Bollen Slagroomijs