Gesmoorde Witlof

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Gesmoorde Witlof Bereidingwijze

Maak de witlof schoon door de eventuele bruine bladeren weg te halen, de stronkjes in de lengte door te snijden en de kern eruit te snijden. Was de witlof en laat deze uitlekken. Bereiding Verwarm de Becel voor Bakken en Braden Vloeibaar in een ruime pan. Voeg de witlof toe en bak deze even al roerbakkend aan. Plaats de deksel op de pan en draai de warmtebon laag. Smoor de witlof in 8 minuten gaar. Maak de witlof af met versgemalen peper en eventueel een snufje zout. Lekker met gekookte krieltjes met peterselie en een malse biefstuk.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kg Witlof
  • 2 El Becel Bakken & Braden Vloeibaar
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...