Roerbakspruitjes Met Amandelen
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Roerbakken
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1 Blancheer of stoom de spruitjes beetgaar. Laat ze schrikken in ijswater en goed uitlekken. 2 Verkruimel het toastbrood. 3 Rooster de amandelen goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, in de helft van de boter. Schenk er de honing bij en schep om en om tot de honing lichtjes karamelliseert. Voeg er de rest van de boter en de spruitjes aan toe. Bestrooi met het broodkruim. Laat nog eventjes kort opbakken, tot het broodkruim goudbruin is. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Serveer goed heet. Lekker zonder meer, als veggie gerecht of met geroosterde of gebakken kippenfi lets of -bouten.
- 1 Kilo Spruitjes
- 100 Gram Gepelde Amandelen
- 2 Sneetjes Toastbrood - Zonder Korst
- 2 Eetlepels Ongezouten Boter
- 2 Eetlepels Vloeibare Honing
- Zout En Peper