Cashew Kip (Gai Pad Mamuang Himaparn)
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Jeroen Hoenderkamp » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeNeem een ruime wok of braadpan, verwarm de olie en bak de knofloop lichtbruin Voeg de kip toe en bak het geheel op een medium vuur totdat de kip niet meer rose is Voeg de chili pepers toe en roer het geheel goed Voeg de wortel, champignons en ui toe Roer het geheel goed todat de wortel gaar is, doe dan de vissaus,oestersaus,suiker en champignons erbij Proef het geheel en breng het eventueel verder op smaak Voeg de gehakte lenteui en cashew noten toe Meng het geheel goed en laat het nog 5 minuten garen Van het vuur en serveren met rijst, liefst een lekkere pandangrijstsoort
- 2 Kipfilet
- 2 Grote Chili Pepers
- 1/2 Kop Cashewnoten
- 1/2 El Vissaus
- 1 El Oestersaus
- 2 El Grof Gesneden Lenteui
- 1/2 Witte Ui
- 1 El Suiker
- 3 Tenen Knoflook
- 2 El Olie
- 1 Wortel
- 1/2 Kop Gesneden Champignons