Ketjaprijst Met Omelet
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Roerbakken
BereidingwijzeKook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los met een scheutje ketjap. Verhit een scheutje olie in een grote koekenpan, giet het losgeklopte ei erin de pan en laat dit bakken tot de onderkant van de omelet een beetje bruin en de bovenkant droog is. Laat ei op een bord glijden, rol het op en snijd het in plakjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en roerbak hierin de prei 5 minuten. Voeg de doperwtjes, de hamblokjes, de kruidenmix, 1/2 dl ketjap, de omeletreepjes en de warme rijst toe en bak het gerecht nog even, tot alles door en door warm is.
- Conimex Ketjap Manis
- 300 Gr Witte Rijst
- 2 Eieren
- Conimex Wok Olie
- 200 Gr Preiringen
- 200 Gr Doperwten (diepvries)
- 150 Gr Hamblokjes
- 1 Zakje Conimex Kruidenmix Voor Nasi