Aubergineslaatje Met Aardbeien En Frambozen

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Aubergineslaatje Met Aardbeien En Frambozen Bereidingwijze

Snijd de varkensfilet in dunne plakken en bak ze gaar in de boter. Kruid met peper, zout en sojasaus. Schep uit de pan en houd warm. Doe de geblancheerde broccoliroosjes en de in blokjes gesneden aubergine in de braadjus van het vlees en bak een paar minuten op hoog vuur. Kruid met peper, zout en groene peperkorrels. Voeg de schoongemaakte aardbeien en frambozen toe en laat een halve minuut doorwarmen. Verdeel de andijvieblaadjes over de borden en schik daarop plakjes vlees met broccoli, aubergine en rood fruit. Klop de ingrediënten voor de vinaigrette op, giet ze over het slaatje en serveer.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Aardbeien
  • 1 Aubergine
  • 250 Gr Broccoli
  • 1 Krop Andijvie
  • 100 Gr Frambozen
  • 300 Gr Varkensfilet
  • 50 Gr Boter
  • 1 Eetlepel Groene Peperkorrels
  • 3 Eetlepels Sojasaus
  • Voor De Vinaigrette :
  • 2 Eetlepels Frambozenazijn
  • 1 Eetlepel Vloeibare Acaciahoning
  • 1 Eetlepel Mosterd
  • 6 Eetlepels Groene Olijfolie
Probeer ook eens...