Chocoladeijstaart Met Sinaasappel

Aantal personen: 8 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Niek Haagstee » Type: Meer van het type: Gebak

Chocoladeijstaart Met Sinaasappel Bereidingwijze

IJs in 30 min. zacht laten worden. Schaal aan binnenzijde bekleden met enkele lagen huishoudfolie. Cake in dunne plakken snijden. Sinaasappelplak (van cake) midden op bodem schaal leggen. Plakken cake tegen binnenzijde van schaal plaatsen, alles goed bekleden. Chocolade in stukjes hakken. Marmelade in magnetron op hoogste stand (700 watt), 10 sec. verwarmen. Marmelade en chocoladestukjes door ijs roeren. IJs in schaal scheppen en bovenzijde glad strijken. IJstaart in diepvries in ca. 5 uur weer laten bevriezen. Voor serveren, schaal omgekeerd op bord plaatsen en schaal en vershoudfolie verwijderen. Taart eventueel met slagroom garneren.

Boodschappenlijstje
  • 1 L Chocoladeroomijs
  • 1 Roomboter Chocoladecake
  • 1 Reep Chocolade Extra Puur
  • 1/2 Pot Sinaasappelmarmelade
Probeer ook eens...