Snijbonensalade Met Geitenkaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Niek Haagstee » Type: Meer van het type: Salades

Snijbonensalade Met Geitenkaas Bereidingwijze

Snijd de snijbonen schuin in ruiten en kook ze 2 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar. Spoel de snijbonen in een vergiet met koud stromend water af, zo blijven ze mooi groen. Snijd de paprika en olijven in stukken en meng ze met de olijfolie en het citroensap door de snijbonen. Breng de salade op smaak met zout en peper en verkruimel de geitenkaas erover.

Boodschappenlijstje
  • 250 G Snijbonen
  • 50 G Zachte Geitenkaas
  • 1/2 Rode Paprika
  • 100 G Zwarte Olijven
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 1/2 Citroen
Probeer ook eens...