Pate Met Oesterzwamdressing

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Pate Met Oesterzwamdressing Bereidingwijze

Sla schoonmaken, wassen en laten uitlekken. Olie, azijn, mosterd, suiker, zout en peper tot dressing roeren. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en heel fijn snijden. Door dressing roeren en ca. 5 minuten wegzetten. Bereiden: Sla over vier bordjes verdelen. Pateplakken in midden erop leggen. Oesterzwamdressing erover scheppen. Serveren met toast.

Boodschappenlijstje
  • Halve Krop Eikenbladsla
  • 8 Eetlepels Walnootolie
  • 3 Eetlepels Rode Wijn Azijn
  • 1 Theelepel Mosterd
  • Halve Theelepel Suiker
  • Zout En Versgemalen Peper
  • Kwart Bakje Oesterzwammen (a 150 G)
  • 4 Plakken Pate Aux Noix (75 Gram Elk)
Probeer ook eens...