Pate Met Oesterzwamdressing
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSla schoonmaken, wassen en laten uitlekken. Olie, azijn, mosterd, suiker, zout en peper tot dressing roeren. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en heel fijn snijden. Door dressing roeren en ca. 5 minuten wegzetten. Bereiden: Sla over vier bordjes verdelen. Pateplakken in midden erop leggen. Oesterzwamdressing erover scheppen. Serveren met toast.
- Halve Krop Eikenbladsla
- 8 Eetlepels Walnootolie
- 3 Eetlepels Rode Wijn Azijn
- 1 Theelepel Mosterd
- Halve Theelepel Suiker
- Zout En Versgemalen Peper
- Kwart Bakje Oesterzwammen (a 150 G)
- 4 Plakken Pate Aux Noix (75 Gram Elk)