Frambozenlikeur

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Bart Rundervoort » Type: Meer van het type: Anders

Frambozenlikeur Bereidingwijze

Neem 250 gr vers geplukte en gezonde frambozen (indien geen verse frambozen beschikbaar zijn, zijn diepgevroren frambozen een goed alternatief). Spoel de frambozen kort en laat ze uitlekken. Neem een vanillestokje en snij het met een mes overlangs open zodat de smaak ervan ten volle kan ontplooien in de drank. Doe de frambozen, vanillestok en de kandijsuiker in een propere bokaal (1 liter) en overgiet met de wodka. Sluit de bokaal goed af en plaats hem op een koele plaats. Laat het mengsel trekken gedurende een 6 – tal weken, daarna kan je het geheel zeven en in een mooie fles of karaf overgieten. Deze frambozenlikeur kan zeker 4 maanden bewaard worden.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Verse Frambozen
  • 200 Gram Witte Kandijsuiker
  • 1 Vanillestokje
  • 0.5 Liter Wodka
Probeer ook eens...