Hartige Taart Met Brie, Gedroogde Tomaten En Pecannoten.
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeLaat bladerdeegplakjes ontdooien vet een taartvorm van ca. 26 cm doorsnede met de olie verwarm de oven voor op 200 graden snijd de brie in plakjes dep de tomaten droog en snijd ze in stukjes leg de bladerdeegplakjes op elkaar en rol ze op een met bloem bestoven werkblad uit tot een ronde lap en bekleed bodem en randen van taartvorm ermee prik met een vork gaatjes in bodem en bestrooi de bodem met paneermeel verdeel de brie, tomaten, noten en bieslook over de deegbodem klop de eieren los met room en breng pittig op smaak met zout en peper giet het mengsel over de taartvulling en en bestrijk ook de deegrand ermee bak de taart in ca. 30-40 minuten goudbruin en gaar
- 8 Plakjes Diepvries Bladerdeeg
- 250 Gr Brie
- 8 Zongedroogde Tomaten In Olie
- 1 Eetlepel Olijfolie
- 75 Gr Gepelde Pecannoten
- 2 Eetlepels Bieslook
- Beetje Bloem
- 2 Eetlepels Paneermeel
- 4 Eieren
- 2 Dl Slagroom