Abrikozenschuim
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSplits de eieren met de eierscheider in eiwitten en eidooiers Bewaar de dooiers onder koud water of olie in de koelkast voor bijvoorbeeld roerei of omelet Klop de eiwitten in de beslagkom stijf met de jam Pureer de abrikozen met de brandy in de keukenmachine Schep de abrikozenpuree op de eiwitten en meng dit luchtig Vul de coupes en voeg de garnering toe Lekker met versgeroosterde amandelen uit een droge warme koekenpan
- 2 Eieren
- 2 Eetlepels Abrikozenjam Of Marmelade
- 200 Gram Gewelde Abrikozen
- 3 Eetlepels Abricot Brandy Of Abrikozenlikeur
- 20 Gram Geschaafde Amandelen
- Toefjes Slagroom