Yoghurtpudding Met Kersen
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Alie Grimmerink » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMix 500 ml. magere yoghurt, 150 a 200 ml. sinaasappelsap, 15 druppels zoetstof, citroensap en 6 eetlepel ELK met 3 fijngestampte ijsblokjes tot een schuimige massa. Los 2,5 el. gelatine op in wat sinaasappelsap en voeg de gelatine aan het mengsel toe. Als dit bijna stijf is, wordt het nog eens tot een luchtig geheel gemixed. Doe er voorzichtig 250 gr. kersen of bessen door.Laat alles in een omgespoelde springvorm opstijven in de koelkast.
- 500 Ml Magere Yoghurt
- 150 Ml Sinaasappelsap
- 15 Druppels Zoetstof
- Beetje Citroensap
- 6 El Magere Melkpoeder
- 3 Ijsblokjes
- 2,5 El Gelatine
- 250 Gram Kersen Of Bessen