Aardappelkoekjes Met Yoghurtsaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Anders

Aardappelkoekjes Met Yoghurtsaus Bereidingwijze

Klop een sausje van de yoghurt, de uitgeperste knoflook, de komijn, peper en zout naar smaak en de munt. Rasp de aardappelen grof en schep er de eieren, de sjalot en de bloem door. Verhit telkens een beetje olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak kleine koekjes van het aardappelmengsel. Houd ze warm in de oven (175 °C). Serveer de aardappelkoekjes met de yoghurtsaus. Lekker met pittige gehaktballetjes en roergebakken andijvie.

Boodschappenlijstje
  • 1 1/2 Dl Turkse Yoghurt
  • 1 Teentje Knoflook
  • 1/2 Theelepel Gemalen Komijn
  • Peper
  • Zout
  • 2 Eetlepels Verse Munt
  • 1 Kilo Kruimig Kokende Aardappelen (eigenheimers), Geschild
  • 2 Eieren
  • 2 Sjalotten
  • 2 Eetlepels Tarwebloem
  • 3 Eetlepels Olijfolie
Probeer ook eens...