Spinaziesoep Met Tomaatblokjes
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Hoogendoorn » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeSmelt de boter in een pan. Voeg de knoflook toe. Roer de bloem erdoor. Voeg al roerende scheutje voor scheutje 300 ml water toe. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de spinazie toe. Kook de soep afgedekt ca. 5 minuten zachtjes tot de spinazie is ontdooid. Klop de crème fraîche door de soep en verwarm nog even. Breng de soep op smaak met zout en peper. Roer de tomaat erdoor. Schep de spinaziesoep in twee borden.
- 1 Eetlepel Boter Of Margarine
- 1 Klein Teentje Knoflook, Geperst
- 1 Eetlepel Bloem
- 1 Bouillontablet
- 150 G Diepvries Spinazie à La Crème (blokjes)
- 125 Ml Crème Fraîche
- 1 Vleestomaat, Ontveld En Ontpit, In Blokjes