Spinazie Briestamppot

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Anders

Spinazie Briestamppot Bereidingwijze

Dit recept is eigenlijk heel simpel. Eerst de aardappelen koken. Roerbak als de aardappelen bijna klaar zijn in een andere pan de knoflook met de spinazie in ongeveer 5 minuten gaar. Als de aardappelen klaar zijn pureren met de boter en crème fraîche. Meng tenslotte de spinazie en de rest van de ingrediënten er doorheen en je kan alweer aan tafel.

Boodschappenlijstje
  • 750 Gram Aardappelen
  • 300 Gram Spinazie
  • 100 Gram Brie
  • 125 Gram Cherrytomaten
  • 100 Gram Cashewnoten
  • 1 Teentje Knoflook
  • 50 Gram Boter
  • 50 Ml Creme Fraiche
  • 2 Eetlepels Mosterd
Probeer ook eens...