Alle recepten op een rijtje
Quiche
Deze quiche is misschien wat uitgebreid en je kunt gerust de prei of de champignons weglaten als je...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Pate Met Oesterzwamdressing
Sla schoonmaken, wassen en laten uitlekken. Olie, azijn, mosterd, suiker, zout en peper tot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse
Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Café Frappé Met Chocoladesiroop
Maak de siroop. Doe de suiker, stroop en water in een pannetje en kook dit tot de suiker is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Frambozenbavarois Met Kiwisaus
Bereiding Begin 6 uur van tevoren : Week de gelatineblaadjes enkele min. in ruim koud water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Eendenborst In Rozemarijnsaus
Bereid de saus door de brunoise van wortel en de sjalot aan te stoven. Blussen met de rode wijn, de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Crème Brulée
De eieren en de suiker schuimig kloppen. Overgieten met de kokende melk. Loskloppen. - Karamel:...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Cointreausoesjes Met Caramel
Doe de Chocolade Mousse in een planeetmenger en klop de mousse op de hoogste stand op (gedurende 8...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Toast Met Blauwe Kaas En Walnoten
- Snijd het stokbrood in 20 dunne sneetjes. Rooster de sneetjes brood in voorverwarmde oven in 10...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Chocolade Brûlée Met Banaan En Vanille-ijs
Halveer het vanillestokje in de lengte. Breng de slagroom met de melk en de vanille aan de kook....
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Parfait Van Caramel, Noten En Bananen
Meng boter, bruine basterdsuiker, blanke stroop en crème fraîche in een pan en klop op een laag...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Caesar Salade
Strip per persoon ca. 10 slabladeren van de stengels en gebruik alleen bladeren die niet langer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Amuse - Cannelloni Van Truffel En Aardappel
Snijd of schaaf de geschilde aardappels in dunne plakken en leg die dakpansgewijs op plastic folie....
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Uiensoep
Maak de uien schoon en snijd de uien in dunne ringen. Verwarm de olie in een soeppan en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
After Pastis - Franse Aperatief
1. Leg een paar ijsblokjes op de bodem van een glas. 2. Schenk de After erop. 3. Giet...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Vijgen Met Blauwe Kaas En Parmaham
Voor 20 hapjes - Snijd vijf verse vijgen in vieren en leg op elk stuk een klein stukje gorgonzola...
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans
Geitenkaas In Bladerdeeg Taartjes
Voor 10 hapjes: Bereiding: Laat de deegplakjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C....
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Uiensoep
Snijd de geschilde uien in ringen en smoor ze 5 minuten in de margarine. Voeg het tarwemeel toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Toast Met Roomkaas En Hazelnootjes
1. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster. 2. Hak de hazelnoten grof en rooster ze...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Lekkere Salade Met Blauwe Kaas En Vijgen
Dressing: Klop alle ingredienten tot een dressing en breng op smaak. Salade: Doe de sla, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans