Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse Bereidingwijze

Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze gaar en giet ze af. Daarna pureren en op smaak brengen met peper en zout. Kruid ook de plakjes tarbot en pocheer deze kort in een visfumet. Kook de bisque van schaaldieren in en monteer wat boter Vul ronde vorm op met een beetje stamppot. Daarna een plakje tarbot. Herhaal dat en sluit af met de stamppot. Garneer met wat verse kruiden en giet de saus rondom.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Aardappelen
  • 250 Gram Wortelen
  • 250 Gram Uien
  • Varkenspoot
  • 8 Plakjes Tarbot
  • Bisque Van Schaaldieren + Boter
  • Enkele Kruiden
Probeer ook eens...