Alle recepten op een rijtje

Kalfslever In Port

De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Patétaartje

Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Cassoulet De Castelnaudary

Dag 1 Laat de bonen 1 nacht in ruim water weken. Meng voor het vlees het zout met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Parmezaanse-kaassouffleetjes

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Vet 4 soufflévormpjes in met boter en bestrooi met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Pruimentaart Met Zure Room

Ontdooi het fillodeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon

De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Uiencappuccino

De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Konijn In Gelei

Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes

Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Franse Lange Vingers

Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kastanjebrioche

Voor 1 brioche Smelt de boter. Doe de gist, bloem, suiker en zout in de keukenmachine (met...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Madeleines Van Jasmijnthee

Genoeg voor 48 mini-madeleines of 24 grote madeleines De luchtige mini-cakejes in de klassieke...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Chocolademelk Met Kastanjes

De zoete, notige smaak van de kastanjepuree en de kastanjehoning geven de chocolademelk een volle,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Romige Kastanjepuree, Knapperig Schuim En Een Toefje Slagroom

Voor 8 schuimpjes Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Terrine Van Eend En Eendenlever

Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuïger dan...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen

Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Stoofpotje Van Eend

Dit stoofpotje kan zowel van wilde als van tamme eend worden gemaakt. De smaak is wel heel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Frambozen Meringuerol

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Bekleed een bakplaat (of lage bakvorm) met vetvrij papier en vet...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Salade Van Pompoen, Kip En Linzen

Verrassend lekkere combinatie: het zoet van de pompoen en het frisse van citroen, komen goed tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Geitenkaas Pompoen Taartjes

Dit recept brengt alle smaken samen die zo goed bij pompoen passen: scherpe geitenkaas, hartige...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans