Alle recepten op een rijtje
Kalfslever In Port
De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Patétaartje
Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Cassoulet De Castelnaudary
Dag 1 Laat de bonen 1 nacht in ruim water weken. Meng voor het vlees het zout met de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Parmezaanse-kaassouffleetjes
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Vet 4 soufflévormpjes in met boter en bestrooi met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Pruimentaart Met Zure Room
Ontdooi het fillodeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon
De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Uiencappuccino
De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Konijn In Gelei
Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes
Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Franse Lange Vingers
Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kastanjebrioche
Voor 1 brioche Smelt de boter. Doe de gist, bloem, suiker en zout in de keukenmachine (met...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Madeleines Van Jasmijnthee
Genoeg voor 48 mini-madeleines of 24 grote madeleines De luchtige mini-cakejes in de klassieke...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Chocolademelk Met Kastanjes
De zoete, notige smaak van de kastanjepuree en de kastanjehoning geven de chocolademelk een volle,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Romige Kastanjepuree, Knapperig Schuim En Een Toefje Slagroom
Voor 8 schuimpjes Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Terrine Van Eend En Eendenlever
Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuïger dan...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen
Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Stoofpotje Van Eend
Dit stoofpotje kan zowel van wilde als van tamme eend worden gemaakt. De smaak is wel heel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Frambozen Meringuerol
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Bekleed een bakplaat (of lage bakvorm) met vetvrij papier en vet...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Salade Van Pompoen, Kip En Linzen
Verrassend lekkere combinatie: het zoet van de pompoen en het frisse van citroen, komen goed tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Geitenkaas Pompoen Taartjes
Dit recept brengt alle smaken samen die zo goed bij pompoen passen: scherpe geitenkaas, hartige...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans