Alle recepten op een rijtje

Geitenkaastaart

Smelt de Solo en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken....

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gegratineerde Brie Met Sla

8 minuten Bereiding Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Carte D’Or Dulce De Leche Ijs Met Warme Vruchten

Aceerd met pruimen gesauteerd met vanille 25 minuten Snijd de vruchten in twee en verwijder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Ingepakte Peren

30 minuten Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot een homogene massa die niet meer aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Peren Met Amandelen Gratin

20 minuten Klop de eierdooiers en de suiker tot ze wit en schuimig zijn (zo dik als...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Basilicumbootjes

* Verwarm de oven voor tot 200°C, * Doe de olijfolie, de basilicumblaadjes, de knoflook,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Coupe Belle Hélène

Schil de peren maar hou ze verder heel, inclusief top en onderkant. Plaats de peren in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gekarameliseerd Eiwit Met Seizoenfruit En Frambozencoulis

Schil al het fruit en snij ze in gelijke stukjes, verdeel op de borden en werk af met de frambozen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Appelparfait Met Rode Bessensaus

Klop de room stijf en bewaar in de koelkast. Schil de appels en verwijder het klokhuis....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tonijnsteak 'Provençale'

Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Normandische Tongrolletjes

Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bouillabaisse

Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Quiche Met Kerstomaat

Snijd de tomaatjes middendoor, snij de basilicum in reepjes, hou wat opzij voor de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Chocolade Taart

Breek de chocolade in stukjes en doe ze, samen met het water en de boter in een afsluitbare pot,...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Pannecotta Met Honing-rumsiroop

Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met de vanille en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Créme Catalane

Klop in een pan 150g suiker met de eierdooiers tot een schuimige massa. Voeg het bindmiddel en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Driekoningen Taart

Vulling: Kook de melk met de vanillestok. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Chocolade Mousse

Smelt de chocolade in een weinig water "au bain marie" of op een zeer zacht vuurtje....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tarte Tatin

Verwarm de oven voor op 200°. Schil de appelen/peren, verwijder het klokhuis en snij ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Chocoladecake Met Ganache Van Vijgen En Port

•Klop de boter met de suiker tot een licht romig mengsel. Meng er de eieren en cacao onder, voeg...

Aantal personen: 12 » Keuken: Frans