Alle recepten op een rijtje
Geitenkaastaart
Smelt de Solo en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken....
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gegratineerde Brie Met Sla
8 minuten Bereiding Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Carte D’Or Dulce De Leche Ijs Met Warme Vruchten
Aceerd met pruimen gesauteerd met vanille 25 minuten Snijd de vruchten in twee en verwijder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Ingepakte Peren
30 minuten Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot een homogene massa die niet meer aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Peren Met Amandelen Gratin
20 minuten Klop de eierdooiers en de suiker tot ze wit en schuimig zijn (zo dik als...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Basilicumbootjes
* Verwarm de oven voor tot 200°C, * Doe de olijfolie, de basilicumblaadjes, de knoflook,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Coupe Belle Hélène
Schil de peren maar hou ze verder heel, inclusief top en onderkant. Plaats de peren in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gekarameliseerd Eiwit Met Seizoenfruit En Frambozencoulis
Schil al het fruit en snij ze in gelijke stukjes, verdeel op de borden en werk af met de frambozen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Appelparfait Met Rode Bessensaus
Klop de room stijf en bewaar in de koelkast. Schil de appels en verwijder het klokhuis....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Tonijnsteak 'Provençale'
Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Normandische Tongrolletjes
Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Bouillabaisse
Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Quiche Met Kerstomaat
Snijd de tomaatjes middendoor, snij de basilicum in reepjes, hou wat opzij voor de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Chocolade Taart
Breek de chocolade in stukjes en doe ze, samen met het water en de boter in een afsluitbare pot,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Pannecotta Met Honing-rumsiroop
Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met de vanille en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Créme Catalane
Klop in een pan 150g suiker met de eierdooiers tot een schuimige massa. Voeg het bindmiddel en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Driekoningen Taart
Vulling: Kook de melk met de vanillestok. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Chocolade Mousse
Smelt de chocolade in een weinig water "au bain marie" of op een zeer zacht vuurtje....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Tarte Tatin
Verwarm de oven voor op 200°. Schil de appelen/peren, verwijder het klokhuis en snij ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Chocoladecake Met Ganache Van Vijgen En Port
•Klop de boter met de suiker tot een licht romig mengsel. Meng er de eieren en cacao onder, voeg...
Aantal personen: 12 » Keuken: Frans