Carte D’Or Dulce De Leche Ijs Met Warme Vruchten
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeAceerd met pruimen gesauteerd met vanille 25 minuten Snijd de vruchten in twee en verwijder de steen. Meng in een kom de splinters van het vanillestokje met het volledige vanillestokje en 5 eetlepels water. Laat trekken. Meng het treksel in een grote pan (en behoud het vanillestokje) en 70 gram suiker. Laat op een zacht vuurtje koken om een lichte karamel te verkrijgen. Haal de pan van het vuur en voeg het fruit toe, evenals een lepel olijfolie en enkele rode besjes die u eerst hebt geplet. Zet alles vervolgens vijf minuutjes op het vuur zodat de vruchten goed mals zijn. Leg een bol Carte d’Or Dulce de Leche op elk bord. Schik de vruchten op de randen en werk af met het vanillestokje, de lichte karamel en enkele rode besjes.
- Witte Suiker
- 2 Pruimen Of Nectarines
- 2 Vanillestokjes
- 1 El Olijfolie