Peren Met Amandelen Gratin

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Peren Met Amandelen Gratin Bereidingwijze

20 minuten Klop de eierdooiers en de suiker tot ze wit en schuimig zijn (zo dik als mayonaise). Klop de room bijna stijf en vermeng met het mengsel. Schil de peren, haal het klokhuis eruit en snijd ze in kleine stukjes. Verdeel ze over 4 soepborden. Strijk het bakblik uit de oven in met wat Solo en rooster de amandelen in een op 200° voorverwarmde oven tot ze goudbruin kleuren. Strooi de amandelen over de peren en giet er het eimengsel over. Bak het geheel in een op 200° voorverwarmde oven tot je dessert een mooi bruin kleurtje heeft.

Boodschappenlijstje
  • 2 Peren
  • 3 Eierdooiers
  • 150 Gr Griessuiker
  • 200 Ml Room
  • 4 El Licht Geroosterde Amandelen
  • 2 El Solo Vloeibaar
Probeer ook eens...