Alle recepten op een rijtje

Samosa's Van Sint-jacobsvruchten & Ganzenlever

Ingrediënten voor 8 stuks: Bak de sint-jacobsvruchten gedurende 1 min. aan elke kant in hete...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Wentelteefjes Met Camembert En Aalbessen

Snijd de plakken brioche mooi rond bij zodat ze dezelfde doorsnee hebben als de mini pannetjes....

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Heldere Aspergesoep Met Coquilles

Verwarm de bouillon en doe er de aspergeschillen in. Laat dit 15 minuten trekken. Zeef de bouillon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aspergesoep Met Ham En Witte Wijn

Bereid de Franse asperge crèmesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Uiensoep Met Volkorenbrood En Blauwschimmelkaas

Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui op hoog vuur aan. Roer de bouillon erdoor en voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kipfilet Met Een Kaaskorstje En Geroosterde Tomaten, Gegrild

Verwarm de oven voor op 220 graden Halveer de tomaten en verwijder de steelaanzet. Leg de tomaten,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Taartje Met Drie Kazen

Taartje van 18 cm: Verwarm de oven voor op 180 C. Kluts de eieren en voeg naar smaak zout, peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

St-Jacobsschelp Toastbrood

Wortelpuree maken. Rode biet garen en in balkjes snijden. Room met saffraan tot sausdikte inkoken...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Terrine Van St.-jakobsschelpen

- De hoeveelheden hangen af van de grootte van de vorm die men zal gebruiken. - Een kilogram...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Perentatin

Bereiding Schil de peren, snij ze in kwartjes. Laat in een bakvorm de suiker oplossin in het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Franse Chocoladetaart

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een taartvorm van 18 cm doorsnee en 5 cm diepte met...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Franse Appeltaart

Verwarm de oven voor op 170º C. Wel de rozijnen en dep ze droog. Vet de sprinvorm in met boter...

Aantal personen: 12 » Keuken: Frans

Geitenkaas Met Druiven En Walnoten

Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas

Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Vanille Creme Brulee Met Frambozen

Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Zalmsteaks Met Basilicumsaus

Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Frambozen Sabayon

Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Salade Niçoise

Boen de aardappelen schoon. Kook ze in ruim water in de schil in 15-20 minuten beetgaar. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rouleau Rouge

Verwarm de oven voor op 190 graden. Rooster de hele paprika’s in 10 à 15 minuten tot ze een beetje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Rivierkreeftjes à La Bordelaise

- Was de levende rivierkreeften en chatreer ze. Dit wil zeggen het darmkanaal verwijderen, een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans