Alle recepten op een rijtje
Samosa's Van Sint-jacobsvruchten & Ganzenlever
Ingrediënten voor 8 stuks: Bak de sint-jacobsvruchten gedurende 1 min. aan elke kant in hete...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Wentelteefjes Met Camembert En Aalbessen
Snijd de plakken brioche mooi rond bij zodat ze dezelfde doorsnee hebben als de mini pannetjes....
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Heldere Aspergesoep Met Coquilles
Verwarm de bouillon en doe er de aspergeschillen in. Laat dit 15 minuten trekken. Zeef de bouillon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aspergesoep Met Ham En Witte Wijn
Bereid de Franse asperge crèmesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Uiensoep Met Volkorenbrood En Blauwschimmelkaas
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui op hoog vuur aan. Roer de bouillon erdoor en voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kipfilet Met Een Kaaskorstje En Geroosterde Tomaten, Gegrild
Verwarm de oven voor op 220 graden Halveer de tomaten en verwijder de steelaanzet. Leg de tomaten,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Taartje Met Drie Kazen
Taartje van 18 cm: Verwarm de oven voor op 180 C. Kluts de eieren en voeg naar smaak zout, peper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
St-Jacobsschelp Toastbrood
Wortelpuree maken. Rode biet garen en in balkjes snijden. Room met saffraan tot sausdikte inkoken...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Terrine Van St.-jakobsschelpen
- De hoeveelheden hangen af van de grootte van de vorm die men zal gebruiken. - Een kilogram...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Perentatin
Bereiding Schil de peren, snij ze in kwartjes. Laat in een bakvorm de suiker oplossin in het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Franse Chocoladetaart
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een taartvorm van 18 cm doorsnee en 5 cm diepte met...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Franse Appeltaart
Verwarm de oven voor op 170º C. Wel de rozijnen en dep ze droog. Vet de sprinvorm in met boter...
Aantal personen: 12 » Keuken: Frans
Geitenkaas Met Druiven En Walnoten
Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas
Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Vanille Creme Brulee Met Frambozen
Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Zalmsteaks Met Basilicumsaus
Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Frambozen Sabayon
Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Salade Niçoise
Boen de aardappelen schoon. Kook ze in ruim water in de schil in 15-20 minuten beetgaar. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Rouleau Rouge
Verwarm de oven voor op 190 graden. Rooster de hele paprika’s in 10 à 15 minuten tot ze een beetje...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Rivierkreeftjes à La Bordelaise
- Was de levende rivierkreeften en chatreer ze. Dit wil zeggen het darmkanaal verwijderen, een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans