Taartje Met Drie Kazen

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Taartje Met Drie Kazen Bereidingwijze

Taartje van 18 cm: Verwarm de oven voor op 180 C. Kluts de eieren en voeg naar smaak zout, peper en nootmuskaat en de knoflook toe. Bedek de bodem van een kleine sprinvorm (18 cm) met de bladerdeegvellen. Leg er de blokjes kaas op. Giet het eimengsel erover. Strooi de Parmezaanse kaar erover. Laat het taartje in ca. 30 min goudbruin worden in de oven. Serveer warm of koud.

Boodschappenlijstje
  • Bladerdeeg
  • 50 Gram Cheddar In Blokjes
  • 50 Gram Goudse Kaas, In Blokjes
  • 20 Gram Parmezaanse Kaas, Geraspt
  • 2 Eieren
  • 1 Knoflookteentje, Uitgeperst
  • Zout, Peper, Nootmuskaat
Probeer ook eens...