Samosa's Van Sint-jacobsvruchten & Ganzenlever

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Samosa's Van Sint-jacobsvruchten & Ganzenlever   Bereidingwijze

Ingrediënten voor 8 stuks: Bak de sint-jacobsvruchten gedurende 1 min. aan elke kant in hete olie. Snij de vellen brickdeeg middendoor en schik hierop een stukje ganzenlever van ongeveer 3 op 3 cm. Leg hierop een blaadje koriander en kruid met wat peper & zout, eindig met een sint-jacobsvrucht. Maak een 'pakje' van élk hapje en bestijk het royaal met gesmolten boter. Plaats zo'n 10 min. in een voorverwarmde oven van 200°. Serveer warm.

Boodschappenlijstje
  • 8 Sint-jacobsvruchten
  • 50 Gr Ganzenlever
  • 4 Vellen Brickdeeg
  • Verse Koriander
  • Gesmolten Boter
  • Peper & Zout
Probeer ook eens...