Alle recepten op een rijtje
Vichyssoise
Snijd de prei in ringen en de aardappelen in kleine blokjes. Laat de prei, in een gesloten pan,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Toast Met Gegrilde Asperges
Verwarm de oven voor op 230°C (heteluchtoven 210°C). Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Wortel-pompoensoep
Maak de pompoen en wortels schoon en snijd van elke groente 1 eetlepel reepjes af. Houd de reepjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola
Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aspergetaartjes Met Rauwe Ham En Geitenkaas
Laat het fillodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen. Snijd de houtachtige onderkanten van de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Quiche Met Ham
•Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Laat het bladerdeeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Geitenkaastaartjes
Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Klop de eieren los met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Visterrine Met Zalm En Tong
120 minuten Leg de blaadjes gelatine in een kom met koud water totdat ze zacht zijn. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gevulde Peren Met Pate Op Een Champignonnensalade
1. Halveer de peertjes overlangs. Verwijder het klokhuis met behulp van een bolletjessteker. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gerookte Zalm En Appel Overgoten Met Witte Wijn Saus
Snijd de bieslook fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in hele kleine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Vichyssoise
Snijd het wit van de preien in stukken. Laat deze in gesloten pan op laag vuur in de vloeibare...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Franse Uiensoep
Pel de uien en snijd ze in ringen. Smelt de boter in een hoge pan en bak de uien en suiker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gevulde Tomaten Met Spinazie-Boursin
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereiding Snij het dekseltje van de tomaten (het kroontje mag er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Brie Met Rucolasalade
Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in 2. Meng de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Hartige Crumble
Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aardappelsoufflé
Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus
Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje
Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kipbouillon Met Rijst
Pel de uien en prik er de kruidnagel op. Braad de uien met de Solo in een ruime pot aan alle...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Stoofappels Met Geitenkaas
Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven. Druppel er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans