Alle recepten op een rijtje

Vichyssoise

Snijd de prei in ringen en de aardappelen in kleine blokjes. Laat de prei, in een gesloten pan,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Toast Met Gegrilde Asperges

Verwarm de oven voor op 230°C (heteluchtoven 210°C). Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Wortel-pompoensoep

Maak de pompoen en wortels schoon en snijd van elke groente 1 eetlepel reepjes af. Houd de reepjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola

Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aspergetaartjes Met Rauwe Ham En Geitenkaas

Laat het fillodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen. Snijd de houtachtige onderkanten van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Quiche Met Ham

•Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Laat het bladerdeeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Geitenkaastaartjes

Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Klop de eieren los met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Visterrine Met Zalm En Tong

120 minuten Leg de blaadjes gelatine in een kom met koud water totdat ze zacht zijn. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gevulde Peren Met Pate Op Een Champignonnensalade

1. Halveer de peertjes overlangs. Verwijder het klokhuis met behulp van een bolletjessteker. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gerookte Zalm En Appel Overgoten Met Witte Wijn Saus

Snijd de bieslook fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in hele kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Vichyssoise

Snijd het wit van de preien in stukken. Laat deze in gesloten pan op laag vuur in de vloeibare...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Franse Uiensoep

Pel de uien en snijd ze in ringen. Smelt de boter in een hoge pan en bak de uien en suiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gevulde Tomaten Met Spinazie-Boursin

Verwarm de oven voor op 200°C. Bereiding Snij het dekseltje van de tomaten (het kroontje mag er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Brie Met Rucolasalade

Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in 2. Meng de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Hartige Crumble

Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aardappelsoufflé

Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus

Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje

Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kipbouillon Met Rijst

Pel de uien en prik er de kruidnagel op. Braad de uien met de Solo in een ruime pot aan alle...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Stoofappels Met Geitenkaas

Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven. Druppel er het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans