Aardappelsoufflé

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Aardappelsoufflé Bereidingwijze

Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen gaar, plet ze met een vork. Roer er de Solo Delifine, de dooiers en de kaas bij. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Spatel er de eiwitten door. Smeer 4 souffléschoteltjes in met de Solo Vloeibaar en verdeel er de bereiding over. Schuif ze in de op 180° voorverwarmde oven tot de soufflés mooi opgekomen en goudgeel zijn.

Boodschappenlijstje
  • 2.5 Dl Solo Delifine
  • 2 El Solo Vloeibaar
  • Zout En Peper
  • 3 Grote Aardappelen
  • 3 Eieren
  • 50 Gr Geraspte Kaas
  • Nootmuskaat
Probeer ook eens...