Gevulde Peren Met Pate Op Een Champignonnensalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1. Halveer de peertjes overlangs. Verwijder het klokhuis met behulp van een bolletjessteker. 2. Meng in een kom de paté met een scheutje cognac. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit rozetten paté in het holletje van de peertjes. Zet het kapje er weer op. 3. Hak de bieslook. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kleine blokjes. Meng de crème fraîche en bieslook erdoor. Breng op smaak met zout en peper. 4. Maak met behulp van een steker op de borden een mooi taartje van champignonsalade. Zet de peertjes op de salade en garneer met een takje kervel. Serveer brood erbij.
- 8 Stoofpeertjes (zelf Gestoofd Of Uit Pot)
- 400 Gr Roompate
- Cognac
- Bieslook
- 250 Gr Champignons
- Klein Bekertje Crème Fraîche Of Blueband Finesse Voor Verrijken
- Zout En Versgemalen Peper
- Half Bosje Kervel
- Brood Om Erbij Te Serveren