Warme Geitenkaasjes Met Honing

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Warme Geitenkaasjes Met Honing Bereidingwijze

1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de druiven, rist ze af en dep ze goed droog. Snij ze doormidden en ontpit ze. 3. Bestrijk de geitenkaasjes met de honing. Zet ze onder de hete grill tot de honing lichtjes karamelliseert. 4. Verdeel de veldsla, het witloof en de druiven over de borden. Leg er een warm geitenkaasje bij. Serveer meteen.

Boodschappenlijstje
  • 4 Kleine Geitenkaasjes
  • 2 El Vloeibare Honing
  • 1 Witlof Stronkje
  • 4 Trosjes Groene Druiven
  • Handvol Veldsla
  • 4 El Citroenvinaigrette
Probeer ook eens...