Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm. Spoel de rucola en hak ze in grove stukken. Snij de kaas in stukjes en snij de onderkant van elke aardappel weg zodat hij kan blijven staan. Leg op elke aardappel een stukje kaas en plaats die kort onder de grill; de kaas moet gesmolten maar niet gegratineerd zijn. Smelt de Solo. Voeg eerst de kappertjes met de kappertjesjus toe en doe er dan de rucola bij, niet verder verwarmen. Serveer op elk bord 2 aardappeltjes en lepel er wat saus langs.
- 4 El Solo
- 1 Kl Kappertjesjus
- 2 El Kappertjes
- 8 Aardappels (kleintjes)
- Half Bosje Rucola
- 150 Gr Reblochonkaas