Alle recepten op een rijtje
![](http://eigenrecept.nl/up/1/1b7b82fe70515c3c49633e89fc5d8ad1_small.jpeg)
Quiche Met Garnalen En Prei
250 gr. panklare prei zout & peper 4 plakjes diepvries bladerdeeg Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/77a2695787b8f1b1fd1c16392cd44727_small.jpeg)
Petit Fours
Deze kleine taartjes doen het ook goed bij een feestelijke afternoon tea of een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/434a12026ed04941c0a267629fb7964a_small.jpeg)
Gevulde Tomaten Met Roquefort
VOORBEREIDING 10 min BEREIDING 15 min Gebruik de Roquefort direkt als u deze uit de koelkast...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/b9884739b4705e88aeacddc7feb80ef3_small.jpeg)
Gegrilde Ossenhaas (Chateaubriand)
VOORBEREIDING 20 min BEREIDING 30 min Zo maakt u Gegrilde Ossenhaas (Chateaubriand) - Smeer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/d8f5b72012957f60eac5b8e8c58e4d05_small.jpeg)
Citroentaart
VOORBEREIDING 20 min BEREIDING 30 min Eerst maak je het taartdeeg. Zeef het meel, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/a47e52fc5524b964f9e6589abf637ebf_small.jpeg)
Aardappelgratin
VOORBEREIDING 15 min BEREIDING 75 min Verwarm de oven voor op 180 C. Doe een beetje olie in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/b0c52efcbad8182644cb02cf16853da1_small.jpeg)
Crème Caramel Uit De Magnetron
Voor de karamel de suiker met het water in een ovenvaste schaal door elkaar roeren en (onafgedekt)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/1b74bca03c0d4c5ce3792e7ec69f23ed_small.jpeg)
Hartige Tartelettes
Voor 48 tartelettes Duurtijd: > 50 min 1. Kook of stoom de aardappelen gaar in de schil....
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/9b7509ddebcf5a9554a93e0435773059_small.jpeg)
Miniquiches Met Hoedje
Duurtijd: 30 min 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bak het spek in een pan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/24a8540276ce0bfabd79dfbdcbef90f7_small.jpeg)
Lolly Van Geitenkaas En Braam
Bereidingswijze 1. Rol per lolly een bolletje van 10 g geitenkaas. Prik er een stokje in en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/d56aa2525e54ab0363c956f3dcf28e33_small.jpeg)
Chocoladecakejes Met Meringue
Verwarm de oven voor op 160°C. Smelt de boter samen met de chocolade au bain maire (on in de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/085d5e48fe88bca29678e627b3da7644_small.jpeg)
Vijgen-tarte Tartin Met Gemberroom
Leg de plakjes deeg op elkaar, rol ze uit tot een dunne lap en steek er een cirkel uit die 1 cm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/ddd1213d9f5f06740de0d1b229139ede_small.jpeg)
Witlofsoep Met Roquefort Kaas En Walnoten
Snijd de sjalot fijn, net zoals de witlof. Houdt de bovenste helft van 2 stronken apart. Smelt de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/55901a73deac63c109114deb69931434_small.jpeg)
Salade Nicoise
) 4 ansjovisfilets In Frankrijk weten ze wat lunchen is. Van een salade weten ze te verheffen tot...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/7482ea573f61d9a64f2621d213d89c82_small.jpeg)
Chocoladeschuim Met Mascarpone
Klop het eiwit stijf. Mix er langzaam 400 gr. Poedersuiker doorheen. Roer er de cacao en brokken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/b6a620620b98b5578db0dfede8d995b0_small.jpeg)
Kippenborstfilet Met Roquefort Kaas
Gerookte kipfilet is een heerlijke basis voor een lichte lunch. En het is helemaal niet moeilijk om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/76e3fa513b73dc9e68b884cc82e26f75_small.jpeg)
Tomatentaart
Voorbereiding: Ontrol het deeg en leg het in de vorm. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/1243f6c34ab619a0de573f1c13292f76_small.jpeg)
Terrine Van Foie Gras Met Ham
Snijd de appel in brunoise. Snijd het hoedje van de vijg en bewaar het tot straks. Haal het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/4a5b2620209c37c16c8f34f676321a84_small.jpeg)
Chocolademousse
Hak de chocolade aan fijne stukjes en laat ze au-bain marie smeltjen, je kunt het ook in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/af231f7f36ca8e5eb18ed629e415bda6_small.jpeg)
Roux - Bindmiddel Voor Van Alles...
Laat de boter smelten en bruineer hem tot de juiste kleur, gooi in 1x de bloem hierboven op en laat...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans